Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cinci idei de cadouri inedite pentru persoanele dragi internate în spital

Cinci idei de cadouri inedite pentru persoanele dragi internate în spital

Cinci idei de cadouri inedite pentru persoanele dragi internate în spital
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Apr 2017   •   20:18

Să ai pe cineva drag internat în spital nu este deloc ușor. De multe ori nu realizezi ce trebuie să faci și ce trebuie să le duci persoanelor dragi atunci când le vizitezi, motiv pentru care ajungi să le dăruiești clasicele flori și nelipsitele borcane de compot, scrie ziarulring.ro.

Desigur, florile și baloanele sunt foarte drăguțe, dar există o mulțime de alte lucruri pe care prietenul sau ruda ta le va aprecia mult mai mult. În cazul în care persoana respectivă chiar iubește florile, poți apela fără probleme la acest cadou. Iată cinci idei de cadouri folositoare unui bolnav.

Șosete pufoase

În spitale poate fi destul de frig, iar o pereche simpatică de șosete pufoase chiar poate face diferența. Probabil că persoana internată are deja șosete, însă o pereche pe care o alegi tu și care să fie confortabilă sigur o va impresiona.

Un încărcător de telefon cu firul lung

Telefoanele sunt sursa principală de distracție într-un spital. Un încărcător cu firul lung îl poate ajuta pe pacient să folosească telefonul chiar și atunci când acesta din urmă este la încărcat, iar el se află în pat. E un lucru minor, dar cu siguranță se va bucura să primească acest lucru.

Cartea ta preferată

Nimic nu face timpul să treacă mai repede decât o carte bună. În loc să îți bați capul să găsești o carte extraordinară, du-i prietenului tău cartea ta preferată. Când se va face bine, puteți chiar discuta și împărtăși opinii referitoare la ceea ce ați citit.

Pernă

Știm toți care este calitatea pernelor din spitale. O pernă bună îți poate ajuta prietenul sau ruda să se odihnească și să se simtă mai confortabil.

O felicitare făcută de tine

Este un gest simplu, dar care poate însemna mult pentru persoana care o primește. Este foarte plăcut să știi că cineva și-a făcut timp pentru a-ți construi ceva personal, iar acest lucru poate chiar ajuta procesul de vindecare.

×
Subiecte în articol: idei cadouri bolnavi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close