×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum poți face nouă litri de suc din doar patru portocale. E simplu și rapid!

de S.T.   •   11 Sep 2019   •   21:17
Cum poți face nouă litri de suc din doar patru portocale. E simplu și rapid! 534
Foto: pixabay.com

Poți face nouă litri de suc din doar patru portocale.

INGREDIENTE:

-patru portocale

-apă

-o lingură de sare de lămâie

-1 kilogram de zahăr.

MOD DE PREPARARE:

Spălați foarte bine și uscați portocalele. Dați-le la congelator până vor îngheța complet, după care lăsați-le să se dezghețe. Treceți-le prin mașina de tocat carne. Transferați piureul obținut într-un borcan de trei litri. Adăugați apă filtrată sau fiartă și răcită în el, umplându-l până la jumătate. Adăugați sarea de lămâie și zahărul, apoi completați compoziția din borcan cu apă, umplându-l aproape complet. Amestecați. Acoperiți borcanul cu un capac de plastic și dați-l la frigider pentru 8-10 ore. Amestecați încă o dată compoziția din el, ca să vă asigurați că s-a dizolvat tot zahărul. Apoi strecurați-o printr-o bucată dublă de tifon, ca să separați sucul concentrat de portocale de pulpa lor. Diluați sucul concentrat de portocale cu șase litri de apă potabilă.

Sursa: retete-usoare.info


sati