Antena 3 CNN Actualitate Inedit El e Omar, probabil cel mai lung motan din lume. Cu ce îl hrănesc stăpânii

El e Omar, probabil cel mai lung motan din lume. Cu ce îl hrănesc stăpânii

El e Omar, probabil cel mai lung motan din lume. Cu ce îl hrănesc stăpânii
Sursa foto: Foto: instagram.com/omar_mainecoon
de S.T.    |    18 Mai 2017   •   11:27

Omar, care este probabil cea mai lungă pisică domestică din lume, a devenit în scurt timp o celebritate pe internet, după ce stăpâna sa, Stephy Hirst, i-a creat un cont pe reţelele de socializare.

Omar avea aceeaşi mărime cu ceilalţi pisoi de vârsta lui atunci când a fost adoptat de stăpâna sa în 2013, însă acest motan din rasa Maine Coon, care trăieşte în oraşul australian Melbourne, a crescut atât de mult - 120 de centimetri - încât ar putea fi cea mai lungă pisică domestică din lume. 

 

Yes I think I will have this... . . . . #mainecoon #mainecooncat #catsofinstagram #mainecoonsofinstagram #catsofinsta #catsofaustralia #giantcat #bigcats #gingercats

O postare distribuită de Omar the Maine Coon (@omar_mainecoon) pe

De obicei, Omar mănâncă la micul-dejun două boluri cu hrană uscată pentru pisici. La cină se hrănește cu carne crudă de cangur.

După ce Omar a devenit celebru, reprezentanţii Guinness World Records au contactat-o pe Stephy Hirst pentru a efectua o serie de măsurători oficiale ale motanului.

 

I have grown! I am now more than twice as big as Penny! #mainecoonsofinsta #mainecoon #sheltie #shetlandsheepdog #instacoon #instasheltie #sheltiesofinstagram

O postare distribuită de Omar the Maine Coon (@omar_mainecoon) pe

×
Subiecte în articol: motan pisica Australia Melbourne carne
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close