Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a plâns bunicii ei că soțul o înșală. Ce a sfătuit-o să facă femeia este surprinzător

S-a plâns bunicii ei că soțul o înșală. Ce a sfătuit-o să facă femeia este surprinzător

S-a plâns bunicii ei că soțul o înșală. Ce a sfătuit-o să facă femeia este surprinzător
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Mar 2018   •   17:30

Supărată că bărbatul cu care era căsătorită de mai bine de cinci ani o înșală, o americană a mers la bunica ei pentru a-i povesti ce a pățit. Tânăra era dezorientată și se întreba dacă ar trebui să mai rămână în acest mariaj.

Bunica, o femeie în vârstă, cu experiență de viață, a rugat-o să ia loc la masă. A pus pe foc trei ibrice, iar în fiecare dintre ele a pus un morocv, un ou și un pumn de boabe de cafea. După 20 de minute, femeia a oprit aragazul, a scos oul și morcovul și le-a pus pe o farfurie, iar cafeaua a turnat-o într-o ceașcă. A luat o tavă și a așezat cele trei preparate, după care i-a pus-o nepoatei sale în față, spunându-i:”Spune-mi ce vezi?”. Femeia înșelată i-a răspuns: ”Morcov, ou și cafea”.

Bătrâna i-a explicat atunci cum fiecare dintre ingredientele puse la fiert au făcut față ”împrejurărilor potrivnice”. ”Tu care dintre aceste ingrediente ești?”, a întrebat-o bunica. ”Ești morcovul, care cândva era tare, dar, într-un mediu potrivnic te înmoi, își pierzi forța? Ești oul care devine dur și inaccesibil la primul impas? Sau ești bobul de cafea? Bobul de cafea nu doar că se schimbă în altceva, dar schimbă și apa în care a fost preparat, adică exact ca atunci când simți o suferință. Atunci când apa fierbe, cafeaua produce maximum de aromă și mireasmă. Deci, într-un mediu ”ostil”, cafeaua nu doar se transformă în ceva mai bun, dar schimbă și mediul din jurul ei”, au fost cuvintele rostite de bunică, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: bunica tanara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close