Antena 3 CNN Actualitate Informaţii de ultimă oră despre traficul pe Valea Prahovei

Informaţii de ultimă oră despre traficul pe Valea Prahovei

Informaţii de ultimă oră despre traficul pe Valea Prahovei
15 Aug 2015   •   11:17

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Totuşi, traficul rutier a crescut în intensitate în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, unde este uşor aglomerat, aceasta şi din cauza diminuării capacităţii de circulaţie a DN1, ca urmare a trecerii de la două, la o bandă de circulaţie, de la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

Prin staţia de taxare de le Feteşti, de pe A2 Bucureşti - Constanţa, se trece fără probleme de fluenţă. Reamintim conducătorilor auto că prin stația de taxare se poate trece liber, pe benzile 2 şi 3 de circulaţie, cu obligativitatea ca plata peajului să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577, precizează Centrul Infotrafic.

×
Subiecte în articol: centrul infotrafic
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close