Antena 3 CNN Actualitate Înregistrare explozivă din camera cu sacii cu voturi din Sectorul 1: "Nu am văzut niciun sigiliu"

Înregistrare explozivă din camera cu sacii cu voturi din Sectorul 1: "Nu am văzut niciun sigiliu"

Mihai Gâdea a prezentat la "Sinteza Zilei" o înregistrare din camera cu sacii de voturi din Sectorul 1. Personajele care apar în această înregistrare sunt: judecătoarul Olimpia Crețeanu, locțiitorul Biroului Electoral Circumscripție Sector 1 și procurorul Nicolae Sprîncu, președintele Biroului Electoral de Circumscripție.

Înregistrare explozivă din camera cu sacii cu voturi din Sectorul 1: "Nu am văzut niciun sigiliu"
de Alin Tarnovschi    |    08 Oct 2020   •   21:55

Discuțiile au avut loc pe 6 octombrie, marți, în ziua în care s-a găsit un sac cu rechizite și buletine de vot, voturile fiind PSD și ALDE.

Ieri au continuat audierile la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție în urma plângerii înaintate de Dan Tudorache. Avocații au făcut, în numele lui Dan Tudorache, o cerere de invalidare a mandatului candidatului USR - Clotilde Armand.

Judecător Olimpia Crețeanu: Nu găsesc listele permanente și listele suplimentare. Cum ați făcut dumneavoastră aici? Ceilalți zic că a zis să pună ștampilele, să pună toate materialele, adică listele suplimentare, listele permanente, să le pună în saci și ia-le de la mine...

Procuror Bogdan Nicolae Sprîncu: Știți procedura. E o hotărâre a...

Judecător Olimpia Crețeanu: Unde sunt sacii, atunci?

Procuror Bogdan Nicolae Sprîncu: A zis să sunăm președinții, să vedem unde i-au lăsat.

Judecător Olimpia Crețeanu: Cum a zis? Păi și cum verifici dumneata dacă ăla mi-a trimis mie acolo... Are sigiliul pus? Păi, unde dracu' sunt, mă, pe sacii ăia cu rechizite? Că n-am văzut niciun sigiliu. De unde știu eu că ăla mi-a pus mie listele permanente, domnu' de acasă sau în coșurile de gunoi de pe stradă?

Eu întreb acum unde este sigiliul pe sacii cu rechizite, unde au fost și ștampilele. Am găsit ștampile în saci, acum. Aia cu VOT am găsit!

Procuror Bogdan Nicolae Sprîncu: Ei trebuia să le aibă pe toate sigilate. Dar face primirea doar la saci.

Judecător Olimpia Crețeanu: Și erau sigilați sacii? Unde sunt listele electorale, listele permanente și listele suplimentare? Că oamenii ăștia au înnebunit aici!

Vezi și: IMAGINILE FRAUDEI LA ALEGERI: Presupuşi membri USR-PLUS umblă la sacii cu voturi, păziţi de jandarmi, în Sectorul 1

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close