Antena 3 CNN Actualitate Investiţii de peste cinci milioane de euro, în comuna lui Boc

Investiţii de peste cinci milioane de euro, în comuna lui Boc

Investiţii de peste cinci milioane de euro, în comuna lui Boc
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Apr 2011   •   09:44

Investiţii de poveste în comuna premierului Emil Boc. În Răchiţele vor fi construite, anul acesta, o sală de sport, un centru de zi pentru copii şi un cămin cultural.

În plus, va fi introdusă şi canalizare, vor fi amenajate parcări şi spaţii verzi. Potrivit jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, toate licitaţiile au fost câştigate de companii apropiate Partidului Democrat Liberal.

De asemenea, Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Cluj a emis, la solicitatea Primăriei Mărgău, un acord de mediu pentru investiţia într-o "sală de sport cu anexe pe o suprafaţă de 1.660 de metri pătraţi".

Pe lângă sala de sport, în apropierea şcolii din Răchiţele ar mai urma să se construiască alei pietonale, să se amenajeze spaţii verzi şi patru parcări. În plus, comuna va fi alimentată cu apă prin extinderea reţelei şi construirea unui sistem de ape uzate în bazin vidanjabil.

Licitaţia pentru lucrări ar fi fost câştigată de o companie abonată la lucrări publice, iar suma pentru care şi-a adjudecat contractul este de 24 de milioane de lei, adică peste cinci milioane de euro.

Primăria Mărgău a obţinut toate avizele de mediu pentru demararea lucrărilor. Deşi avizele ar trebui să fie postate pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, pentru ca orice persoană interesată să le poată consulta şi, eventual, contesta, anunţurile privind investiţiile din Răchiţele lipsesc.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close