Antena 3 CNN Actualitate Ion Besoiu era aşteptat la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea. Motivul este emoționant

Ion Besoiu era aşteptat la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea. Motivul este emoționant

Ion Besoiu era aşteptat la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea. Motivul este emoționant
Sursa foto: foto:'Toate panzele sus'/ Ion Besoiu
19 Ian 2017   •   15:46

Decesul lui Ion Besoiu, probabil cel mai mare actor al Sibiului, a adus valuri de tristeţe şi nemărginite păreri de rău în întreaga ţară şi nu numai. Printre cei ce au vărsat o lacrimă la aflarea cumplitei veşti au fost şi responsabilii Hotelului de Gheaţă de la Bâlea lac, obiectiv ce în acest sezon a fost construit după tema “Cinema on Ice”, ca o frumoasă cinstire adusă marilor producţii cinematografice româneşti şi străine, actorilor şi personajelor de prim rang din acestea, scrie Tribuna.ro.

Una dintre camerele ineditului hotel din inima Masivului Făgăraş este numită “Toate pânzele sus” după filmul românesc ce a marcat copilăria multora dintre noi,iar pe unul dintre pereţii camerei a fost realizat un tablou în basorelief al căpitanului Anton Lupan, personajul jucat de Ion Besoiu.

Reprezentanții ineditului proiect au sperat că Ion Besoiu va trece pragul Hotelului de Gheață și va aprecia astfel realizarea lor.

Ion Besoiu a murit, miercuri, la Spitalul Fundeni din Capitală.  Actorul, care urma să împlinească 86 de ani pe 11 martie, era cardiac şi a decedat în urma celui de al treilea infarct, în ciuda eforturilor medicilor de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare 'C.C. Iliescu' din Bucureşti, unde era internat.

×
Subiecte în articol: Ion Besoiu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close