Antena 3 CNN Actualitate Ion Iliescu a fost operat. Intervenţia chirurgicală, un succes. Fostul preşedinte ar putea fi externat marţi

Ion Iliescu a fost operat. Intervenţia chirurgicală, un succes. Fostul preşedinte ar putea fi externat marţi

Ion Iliescu a fost operat. Intervenţia chirurgicală, un succes. Fostul preşedinte ar putea fi externat marţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Ian 2012   •   09:10
Update 11.30 - Fostul preşedinte Ion Iliescu se simte bine, intervenţia chirurgicală la care a fost supus fiind una de succes. Reprezentanţii Spitalului Elias din Capitală au declarat că intervenţia chirurgicală a fost una de scurtă durată şi fără complicaţii. De asemenea, evoluţia postoperatorie a fostului preşedinte este una foarte bună, medicii estimând că acesta ar putea fi externat în 24 - 72 de ore.

 


Preşedintele de onoare PSD, Ion Iliescu a fost operat, luni dimineaţă, pentru polipi la colon, la Spitalul Elias din Bucureşti. Este vorba despre o intervenţie chirurgicală de rutină.
   
Luni, la ora 11.30, Reprezentanţii spitalului au anunţat că, la ora 11.30 vor susţine o conferinţă de presă pentru a da detalii despre cum a decurs intervenţia şi care este starea pacientului.
   
Analizele fãcute în decembrie arată că nu este vorba despre o suferinţă oncologică.
   
Spitalul Elias a informat, duminică, într-un comunicat, că Ion Iliescu este internat la unitatea sanitară "pentru continuarea investigaţiilor de control în sfera digestivã începute la sfârşitul anului trecut".
   
Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în 24 noiembrie 2011, unde i-au fost fãcute analize, medicii constatând cã nu are probleme majore de sănătate.
   
Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine.
   
Iliescu preciza că a avut "o indispoziţie digestivă", dar "cauza acestei crize de moment s-a rezolvat".

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close