Antena 3 CNN Actualitate Ipoteza răpirii copilului de 7 ani, dispărut la Rânca, plauzibilă? Bunicii, supuşi testului poligraf

Ipoteza răpirii copilului de 7 ani, dispărut la Rânca, plauzibilă? Bunicii, supuşi testului poligraf

Ipoteza răpirii copilului de 7 ani, dispărut la Rânca, plauzibilă? Bunicii, supuşi testului poligraf
Sursa foto: bgs
26 Iul 2009   •   16:09

Bunicii copilului de şapte ani, dispărut de la o cabană din zona Rânca, judeţul Gorj, vor fi supuşi testului cu detectorul de minciuni. Testarea are loc duminică. S-a luat această decizie pentru că există neconcordanţe între declaraţiile lor. Poliţiştii iau din ce în ce mai în serios în calcul şi varianta răpirii.

Între timp, continuă căutările copilului. Este a treia zi când pădurile din zonă sunt răscolite. La căutări participă poliţişti, jandarmi, voluntari şi angajaţi ai firmei de pază şi protecţie BGS.

?Toate forţele sunt mobilizate, 350 de persoane caută acest copil la acest moment. Credem încă în posibilitatea noastră de a-l găsi? a declarat directorul BGS, Bogdan Oprea.

În momentul dispariţiei, băiatul de 7 ani era îmbrăcat cu un tricou alb, hanorac de culoare gri, pantaloni de trening bleumarin cu două dungi albe, iar în picioare purta papuci de culoare verde deschis. Cine poate oferi informaţii despre locul în care se află este rugat să sune la numărul de urgenţă 112.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ranca copil disparut bogdan oprea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close