Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză șoc în cazul tinerei de 17 ani, incendiate de criminalul eliberat. Tatăl a fost audiat de urgență

Ipoteză șoc în cazul tinerei de 17 ani, incendiate de criminalul eliberat. Tatăl a fost audiat de urgență

Ipoteză șoc în dosarul criminalului care a incendiat o adolescentă. Anchetatorii l-au audiat de urgență pe tatăl tinerei, după ce acesta s-a întors în țară. Oamenii legii vor să afle detalii despre relația de prietenie pe care tatăl o avea cu atacatorul. Și bunica a fost audiată în acest dosar.

Ipoteză șoc în cazul tinerei de 17 ani, incendiate de criminalul eliberat. Tatăl a fost audiat de urgență
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    23 Iun 2020   •   09:45

Procurorii vor să afle dacă se confirmă ipoteza potrivit căreia tatăl ar fi știut de relația fiicei sale cu bărbatul de 45 de ani care a atacat-o. De asemenea, anchetatorii vor să știe dacă acest lucru era și consimțit de părintele fetei.

În prima sa declarație dată pentru Antena 3, tatăl a declarat că avea doar o relație de prietenie cu criminalul, însă nu ar fi consimțit o relație cu fiica sa și nu știa despre un astfel de lucru. 

Tatăl tinerei a ajuns în țară în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar luni a fost audiat de procurori. 

Fata se află, în continuare, în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Adolescenta este conectată la aparate, iar şansele de supravieţuire rămân reduse din cauza arsurilor profunde, ce se întind pe 90% din suprafaţa corpului.

Tânăra de 17 ani a fost incendiată de Ion Cristian Turnagiu, care deși curmase în trecut viețile a cinci oameni, era în libertate. Motivul invocat de bărbat a fost chiar plângerea pe care aceasta a depus-o împotriva sa pentru viol.

Condamnat pe viață pentru cinci crime, Ion Cristian Turnagiu a fost eliberat anul trecut pentru bună purtare.

Instanța de control judiciar a apreciat că bărbatul "și-a format și consolidat o atitudine corectă față de valorile sociale, față de ordinea de drept și față de regulile de conviețuire socială", potrivit motivării tribunalului.

×
Subiecte în articol: incendiată
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close