Antena 3 CNN Actualitate Judeţul Vrancea ar putea intra în stare de alertă

Judeţul Vrancea ar putea intra în stare de alertă

Judeţul Vrancea ar putea intra în stare de alertă
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Feb 2012   •   10:32
Judeţul Vrancea ar putea intra în stare de alertă din cauza ninsorilor abundente şi viscolului. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a cerut ministrului Administraţiei şi Internelor declararea stării de alertă în Vrancea.

„Având în vedere faptul că încă nu s-a reuşit înlăturarea tuturor efectelor generate de căderile abundente de zăpadă şi de viscol, la care se adaugă apariţia unei iminenete ameninţări (emiterea unei avertizări meteorologice Cod Portocaliu de ninsori şi viscol), care ar putea duce la agravarea situaţiei din judeţul Vrancea, am cerut ministrului Internelor să-şi dea acordul pentru declararea stării de alertă în judeţul Vrancea”, a declarat Sorin Hornea, prefectul judeţului Vrancea.

Pentru aprobarea stării de alertă este nevoie de trecerea a două etape – obţinerea acordului ministrului de Interne şi aprobarea acestei măsuri de membrii Consiliului Judeţean Vrancea. Conform unui comunicat al Prefecturii, nicio comună din Vrancea nu mai este complet izolată, dar mai sunt izolate 30 de sate din 13 comune în care nu se poate ajunge din cauza drumurilor impracticabile.
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close