Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ce confiscă statul în dosarul lui Puiu Popoviciu: O sticlă de pălincă, una de whisky și un pix

Ce confiscă statul în dosarul lui Puiu Popoviciu: O sticlă de pălincă, una de whisky și un pix

Ce confiscă statul în dosarul lui Puiu Popoviciu: O sticlă de pălincă, una de whisky și un pix
23 Iun 2016   •   13:39

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, sa confiste mai multe bunuri in dosarul "Afacerea Baneasa", in care omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare, potrivit ziare.com.

Printre acestea se numara o sticla de plastic de 2 litri cu palinca, o sticla cu whisky, un tricou, o bricheta si un pix.

"Confisca in folosul statului una sticla, cu whisky JB ROSE de 3 litri, ambalata, o sticla de plastic de 2 litri cu palinca, un calendar pe anul 2009 inscriptionat Energy Holding, o agenda pe anul 2009, un pix, un calendar de birou, o bricheta de culoare albastra, toate inscriptionate Energy Holding si un tricou de culoare verde inscriptionat Power Comes White Respondability", au decis judecatorii.

Acestia nu precizeaza de la cine au fost confiscate aceste bunuri, dar subliniaza ca masurile au fost luate in baza articolului 112 din Codul Penal.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat, joi, la 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Afacerea Baneasa". Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu dosar
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close