Antena 3 CNN Actualitate Justiție Europarlamentar PSD, replică la atacul Comisiei Europene: Intervine încă o dată în treburile interne ale statului român

Europarlamentar PSD, replică la atacul Comisiei Europene: Intervine încă o dată în treburile interne ale statului român

Europarlamentar PSD, replică la atacul Comisiei Europene: Intervine încă o dată în treburile interne ale statului român
Sursa foto: Foto: Facebook Be EU
21 Feb 2019   •   16:16

Comisia Europeană lansează un nou atac la adresa Guvernului României, anunţând prin intermediul purtătorului de cuvânt, că va solicita explicaţii privind modificările recente introduse de Ordonanţa de Urgenţă pe legile Justiţiei.

„Vreau să cred că reprezentanţii Comisiei Europene sunt sub efectul manipulărilor grosolane şi al proastei informări cu privire la ceea ce se întâmplă în România. Altfel nu îmi explic noul atac venit de la Bruxelles, dar şi tonul imperativ folosit de purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene. Din nou este foarte grav ceea ce se întâmplă, pentru că în loc să se informeze corect şi la prima mână asupra lucrurilor pozitive generate de Ordonanţa de Urgenţă, Comisia Europeană intervine încă o dată în treburile interne ale statului român.

Nu acesta este rolul Comisiei, iar atunci când doresc să aibă o poziţie vis-a-vis de o măsură decisă la Bucureşti, reprezentanţii Executivului european ar trebui să fie mult mai informaţi şi să aibă o comunicare directă cu reprezentanţii Guvernului României, nu să se lase manipulaţi de cei care au interese în a lovi Statul Român, aşa cum sunt dezinformatorii de serviciu Macovei, Preda şi Mureşan", a declarat Claudia Ţapardel, europarlamentar social-democrat.

Citește și: Comisia Europeană, reacție după OUG-urile pe Justiție: Vom cere explicații Guvernului român

 

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close