Antena 3 CNN Actualitate Justiție Răsturnare de situație. Decizia surprinzătoare luată de judecători în procesul lui Liviu Dragnea

Răsturnare de situație. Decizia surprinzătoare luată de judecători în procesul lui Liviu Dragnea

Răsturnare de situație. Decizia surprinzătoare luată de judecători în procesul lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
05 Sep 2017   •   16:23

Update: Procesul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman va fi reluat de la început, potrivit unei decizii luată marţi de Înalta Curte de Casație și Justiție. Această decizie a venit după ce magistratul din Complet a decis să se pensioneze.

 

Știrea inițială: Zi importantă în instanţă pentru unul dintre cei mai puternici oameni în stat. Șeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea,  merge în faţa judecătorilor de la Instanţa Supremă.  

Liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman. Patru inculpaţi din acest dosar şi-au recunoscut vinovăţia, pentru a beneficia de reducerea cu o treime a pedepselor, dar preşedintele completului de judecată a respins cererile acestora.

Tot marți trebuia să vină în fața judecătorilor și Călin Popescu Tăriceanu, care estecercetat pentru mărturie mincinoasă în dosarul Ferma Băneasa, însă termenul de judecată a fost amânat.

×
Subiecte în articol: Tariceanu judecatori instanta Dragnea
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close