Antena 3 CNN Actualitate Justiție Senatorul Șerban Nicolae, mesaj pentru cei care au protestat în Piața Victoriei: Nu cădeți pradă manipulării

Senatorul Șerban Nicolae, mesaj pentru cei care au protestat în Piața Victoriei: Nu cădeți pradă manipulării

Senatorul Șerban Nicolae, mesaj pentru cei care au protestat în Piața Victoriei: Nu cădeți pradă manipulării
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mai 2017   •   10:54

Șerban Nicolae, președintele comisiei juridice, a declarat înainte de ședință că cei care au protestat în Piața Victoriei sunt manipulați și nu au fost informați corect, în privința amendamentelor adoptate în urmă cu o zi.

Șerban Nicolae le-a transmis un mesaj celor care au ieșit, miercuri seară, în stradă, pentru a protesta față de includerea faptelor de corupție în legea grațierii colective.

”Dacă ar fi vorba de un dialog, le-aș spune să nu cadă pradă manipulării. Am văzut opinii că se reabilitează corupții, că sunt amnistiate fapte, că rămân cu banii cei care au furat… E foarte greu să combați niște absurdități. Atunci îmi dau seama că este vorba despre niște oameni neinformați sau care au, poate, tendința și au plăcerea de a fi manipulați, pentru că altminteri nu poți să discuți de lucruri care nu s-au întâmplat și să spui că așa se întâmplă”, le-a spus Șerban Nicolae jurnaliștilor de la Palatul Parlamentului.

Comisia juridică din Senat a decis, miercuri, să adopte mai multe amendamente potrivit cărora cei condamnați pentru luare și dare de mită și pentru abuz în serviciu vor scăpa de pedeapsă, cu o condiție, și anume achitarea în totalitate a prejudiciului din dosarele penale.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close