Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, după ce a pierdut șansa de a deveni noul președinte al PSD: „Nu mă regăsesc în noua linie ideologică a conducerii PSD”

Liviu Pleșoianu, după ce a pierdut șansa de a deveni noul președinte al PSD: „Nu mă regăsesc în noua linie ideologică a conducerii PSD”

Liviu Pleșoianu, după ce a pierdut șansa de a deveni noul președinte al PSD: „Nu mă regăsesc în noua linie ideologică a conducerii PSD”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
29 Iun 2019   •   18:14

Liviu Pleșoianu, a pierdut alegerile pentru conducerea PSD, ieșind pe locul doi, imediat după Viorica Dăncilă. Pleșoianu a strâns 715 voturi pentru funcția de președinte al PSD, în timp ce Dăncilă a avut 2828 de voturi. 

„Probabil că colegii meu au rezonat cu mesajul meu, s-a văzut. Eu am venit cu un singur gând, să transmit mesajul oamenilor mulți, simpli de acasă. Și cred că de aceea a și rezonat sala pentru că acesta exact acesta e lucrul pe care îl gândesc și ei, astea sunt mesajele pe care ar vrea să le audă de la noi. 

Mă regăsesc în actualul PSD pentru că sunt foarte mulți oameni de calitate. Inclusiv, astăzi, în sală, au fost mulți oameni de calitate, cu care am rezonat. Nu mă regăsesc în noua linie ideologică a conducerii PSD”. 

„Sunt fericit că am putut să exprim ceea ce cred și ceea ce simt. Voi merge mai departe, mai urmează un congres la sfârșitul lunii iulie sau august și vedem atunci ce se întâmplă”, a mai spus Pleșoianu. 

Liviu Pleșoianu a mai spus că va candida și la alegerile prezidențiale și nu se va răzgândi cu privire la acest lucru. 

Citiți și CONGRES PSD. Dăncilă, noul președinte PSD. Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, aleși pentru celelalte funcții de conducere

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu presedinte PSD
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close