Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu: „Sunt doi copii traumatizați. Legăturile acestea sufletești nu se pot frânge așa, de pe-o zi pe alta”

Liviu Pleșoianu: „Sunt doi copii traumatizați. Legăturile acestea sufletești nu se pot frânge așa, de pe-o zi pe alta”

Liviu Pleșoianu: „Sunt doi copii traumatizați. Legăturile acestea sufletești nu se pot frânge așa, de pe-o zi pe alta”
24 Iun 2019   •   00:07

Liviu Pleșoianu a vorbit la Antena 3 despre cazul fetiței de opt ani care a fost târâtă cu forța din casa în care a crescut de către autorități. 

„Eu am fost crescut de o familie care m-a crescut în cel mai bun mod cu putință. Însă, într-o excursie, în școala generală, eu și toți colegii mei ne-am întors cu giardia. Aveam exact vârsta Sorinei, când unul dintre cei doi cei mai importanți oameni din viața unui copil s-a dus, în cazul meu. La trei-patru zile după acel moment, am fost luat de oameni din familia mea ca să depășesc momentul. Și rădeam și mă jucam, apropo de filmarea aceea. Pe mine m-a îngrozit că vor să spună prin asta că ia uite ce bine e copilul. E copil, cum vrei să fie? După ce plânge probabil o noapte întreagă.. dar să vii și să spui că ia uite ce bine îi e acestui copil. Cel mai traumatizant mi se pare situația în sine, cu procuroarea care încă e procuroare, ceea ce mi se pare îngrozitor”, a spus Liviu Pleșoianu. 

Citiți și Filmarea cu Sorina trimisă de părinții adoptivi. Cum s-a adaptat copila în noua familie

Citiți și Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei: „Ne-a revoltat faptul că fetița nostră a fost reținută ilegal de familia Șărămăt. Noi trebuia să ne luăm copilul”

„Sunt doi copii traumatizați, mai e și Andreea. Sunt două fete traumatizate. Eu aș întreba și ce face Andreea. Legăturile acestea sufletești nu se pot frânge așa, de pe-o zi pe alta”. 

Citiți și Vasile Șărămăt, tatăl din Baia de Aramă al Sorinei: „Noi am depus cereri după cereri pentru păstrarea fetei. Probabil au fost presați de undeva de sus”

×
Subiecte în articol: autorităţi copii Liviu Plesoianu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close