Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident înfiorător de Sfântul Ilie! O femeie a murit în drum spre biserică, unde ar fi vrut să participe la slujbă

Accident înfiorător de Sfântul Ilie! O femeie a murit în drum spre biserică, unde ar fi vrut să participe la slujbă

O femeie și-a pierdut viața, în această dimineață, după ce a fost lovită de mașină, în județul Gorj, în timp ce se ducea la biserică pentru a participa la slujba închinată Sfântului Ilie.

Accident înfiorător de Sfântul Ilie! O femeie a murit în drum spre biserică, unde ar fi vrut să participe la slujbă
de Gabriela Mladin    |    Ioana Mircea    |    20 Iul 2023   •   10:43

În această dimineață, polițiștii au fost sesizați prin apel de urgență, despre un eveniment rutier cu victime, produs în comuna Câlnic, județul Gorj.

O femeie a murit, în urma unui accident de circulație. Aceasta se îndrepta spre biserică, pentru a participa la slujba de Sfântul Ilie.

"Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, din direcția Târgu Jiu - Motru, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan și ar fi acroșat o femeie de 64 de ani, din comuna Runcu, care se deplasa pe marginea drumului", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Gorj.

Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind constatat decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

×
Subiecte în articol: Gorj accident sfantul ilie
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close