Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în apropiere de Cernavodă: Doi morţi, doi răniţi şi trei maşini avariate. Un general de armată, printre răniţi

Accident grav în apropiere de Cernavodă: Doi morţi, doi răniţi şi trei maşini avariate. Un general de armată, printre răniţi

Accident grav în apropiere de Cernavodă: Doi morţi, doi răniţi şi trei maşini avariate. Un general de armată, printre răniţi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Ian 2017   •   14:30

Update: Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti 'Gheorghe Mociorniţă', generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit miercuri, în jurul orei 12,30, în accidentul rutier ce a avut loc pe DN 22 C, pe raza localităţii Ştefan cel Mare, situată în apropiere de Cernavodă, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit sursei citate, în accident a mai fost rănit şi plutonierul major Dan Nica, şoferul autoturismului militar

"Militarii, care se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la faţa locului de la echipaje ale SMURD şi sunt transferaţi la unităţi medicale, pentru îngijiri iar cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă", se arată în comunicatul MApN.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, paramedicii au constatat, la faţa locului, că una dintre persoanele rănite avea fractură deschisă de femur, la gambă, fiind intubată, iar a doua persoană a fost diagnosticată cu şoc hipovolemic, find de asemenea intubată. Ambii răniţi au fost preluaţi şi transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa.

Cele două persoane care au decedat, un bărbat şi o femeie, se aflau la bordul unui autoturism Renault.

Ştire iniţială: Două persoane au murit şi alte două au rămas încarcerate în urma unui accident rutier ce s-a produs miercuri după-amiază pe DN 22C, în apropiere de Cernavodă, pe raza localităţii Ştefan cel Mare.

Potrivit ISU Dobrogea, în accident au fost implicate trei autovehicule, printre care un autotren.

"În accidentul rutier a fost implicat un autotren şi două autoturisme, mărcile Dacia Logan şi Opel, iar pentru intervenţie la faţa locului a fost mobilizat un echipaj de la Cernavodă şi maşina de descarcerare grea, de la Detaşamentul Palas Constanţa", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier masini avariate
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close