Antena 3 CNN Actualitate Locale Tâlharul de la casa de pariuri, reținut pentru 24 de ore

Tâlharul de la casa de pariuri, reținut pentru 24 de ore

Tâlharul de la casa de pariuri, reținut pentru 24 de ore
03 Mar 2018   •   21:57

Update: Tânărul de 24 de ani, din Craiova, acuzat că a tâlhărit, vineri seara, o casă de pariuri sportive din centrul oraşului, a fost reţinut, sâmbătă seara, pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Dolj, acesta este acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie, iar duminică va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 24 de ani a intrat vineri seara într-o agenţie de pariuri din centrul oraşului şi, sub ameninţarea cu un pistol, i-a solicitat angajatei banii încasaţi, după care a fugit cu suma de 7.000 lei. Acesta nu avea faţa acoperită, nu a exercitat acte de violenţă asupra angajatei şi a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în agenţia de pariuri. Poliţiştii l-au depistat sâmbătă după-amiază şi au efectuat percheziţii la domiciliul acestuia din Craiova, unde au găsit întreaga sumă de bani sustrasă, o pereche de mănuşi şi un pistol neletal care nu necesită autorizare.

Update: Tâlharul de la casa de pariuri din Craiova a fost prins. El a fost identificat în urmă cu câteva ore.

 A fost o muncă grea, pentru că imaginile nu erau foarte bune. Este vorba de un tânăr de 24 de ani din Craiova, la domiciului său se fac percheziții pentru a se vedea dacă se va găsi suma de bani furată, cei 7000 de lei, și arma cu care a amenințat-o pe caseriță.

Știre inițială: Un bărbat este căutat de poliţiştii din Craiova, după ce a jefuit o agenţie de pariuri din oraș. Individul a ameninţat-o cu un pistol pe angajata unităţii şi a furat suma de 7.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, vineri, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o agenţie de pariuri din centrul Craiovei şi a cerut angajatei banii încasaţi, ameninţând-o cu un pistol pe angajata agenţiei.

După ce a luat suma de 7000 de lei, bărbatul a fugit. 

Bărbatul nu avea faţa acoperită și a fost surprins de camerele de supraveghere din interiorul unităţii.

 

 

×
Subiecte în articol: Craiova jaf armat agentie pariuri
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close