Antena 3 CNN Actualitate Locale Ambasadorul SUA în România a mers să viziteze Portul Constanța

Ambasadorul SUA în România a mers să viziteze Portul Constanța

Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, a vizitat Portul Constanța, în vederea dezvoltării relațiilor de colaborare româno-americane.

Ambasadorul SUA în România a mers să viziteze Portul Constanța
Sursa foto: Partidul Social Democrat | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2023   •   19:11

În timpul vizitei de vineri, Kathleen Kavale a fost însoțită de directorul companiei portuare și de Bogdan Mîndrescu, secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

"La sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, am avut o serie de discuții cu doamna ambasador Kathleen Kavalec, care au avut ca subiect principal rolul portului Constanța în dezvoltarea relațiilor de colaborare româno-americane.

În contextul internațional al domeniului transporturilor de mărfuri, am prezentat facilitățile oferite de Portul Constanța, evidențiind avantajele strategice pe care le poate oferi partenerilor noștri. L-am avut alături și pe directorul companiei, Florin Vizan”, a anunțat secretarul de stat Bogdan Mîndrescu.

Vizita a inclus și un tur tehnic în portul Constanța, efectuat la bordul navei Anghel Saligny.

Citește și: Trei pescadoare din Bulgaria, prinse la pescuit ilegal în apele României

"În cadrul turului, am punctat proiectele de investiții pe care Ministerul Transporturilor și Infrastructurii le are pentru Portul Constanța, prezentând în detaliu facilitățile de depozitare și încărcare a cerealelor.

Am arătat, de asemenea, că investițiile în Portul Constanța reprezintă o oportunitate majoră pentru România în contextul regional actual”, a mai adăugat Mîndrescu.

×
Subiecte în articol: Constanța Ambasador SUA PSD
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close