Antena 3 CNN Actualitate Locale Trupul neînsufleţit al asistentului de la UPU Vâlcea dispărut după ce a plecat la pescuit a fost găsit

Trupul neînsufleţit al asistentului de la UPU Vâlcea dispărut după ce a plecat la pescuit a fost găsit

Bărbatul de 56 de ani din Râmnicu Vâlcea, asistent medical la Spitalul Județean, care a dispărut vineri seară în zona lacului de acumulare Satupărei de pe râul Olt, a fost găsit mort sâmbătă, la circa nouă kilometri în aval de locul în care se aflau mașina și undițele acestuia.

Trupul neînsufleţit al asistentului de la UPU Vâlcea dispărut după ce a plecat la pescuit a fost găsit
de Claudia Popovici    |    12 Iun 2021   •   23:27

Anunţul a fost dat de un localnic prin apel la 112 în cursul zilei de sâmbătă. Acesta a declarat că a văzut un bărbat decedat în râul Olt, pe malul localității Galicea, la circa 9 kilometri în aval de locul în care ieri se presupune că bărbatul s-a înecat.

 În urma verificărilor, s-a confirmat că era vorba despre asistentul medical de la Spitalul Judeţean căutat vineri seară.

„Trupul neînsuflețit a fost adus la mal și predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, precizează ISU Vâlcea.

Reamintim că, dispariția bărbatului a fost raportată încă de aseară, dar căutările din păcate nu au avut succes.

Echipele de căutare şi salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitate în seara trecută, în jurul orei 19.26, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 56 de ani posibil căzut în canalul "de fugă" al lacului de acumulare Stupărei de pe râul Olt.

Potrivit ISU Vâlcea, bărbatul asistent la UPU Vâlcea a plecat la pescuit. Un prieten cu care trebuia să se întâlnească acolo a găsit mașina deschisă, sculele aferente pescuitului și țigările, iar bărbatul nu era acolo.

Ținând cont de condițiile meteo nefavorabile şi de faptul că Oltul este totuși un râu destul de rapid cu foarte mulți curent, șansele de supraviețuire, dacă nu ești un specialist, sunt foarte, foarte mici, a declarat pentru Antena 3 col. Dan Păscaru, inspector şef ISU Vâlcea.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close