Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Olanda a fost ucis de avalanșă, în Munții Țarcu. Alți doi turiști străini au fost surprinși de zăpadă

Un bărbat din Olanda a fost ucis de avalanșă, în Munții Țarcu. Alți doi turiști străini au fost surprinși de zăpadă

Un turist din Olanda și-a pierdut viața după ce a fost surprins, împreună cu alți doi colegi, de o avalanșă care s-a produs în Munții Țarcu.

Un bărbat din Olanda a fost ucis de avalanșă, în Munții Țarcu. Alți doi turiști străini au fost surprinși de zăpadă
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    29 Ian 2024   •   15:44

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 12.00, despre faptul că la Centrul de Primiri Urgențe a fost adusă o persoană decedată, care ar fi fost surprinsă de o avalanșă.

Din primele verificări s-a stabilit că în această dimineață, în timp ce se aflau într-o expediție montană pe Vârful Căleanu din Munții Țarcu, trei cetățeni olandezi ar fi fost surprinși de o avalanșă, unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit decedat sub zăpadă și transport la spital cu elicopterul.

Citește și: Meteorologii anunță schimbarea bruscă a vremii: ”Temperaturile cresc foarte mult!” | Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga spitalului, urmând a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Surse Antena 3 CNN susțin că bărbatul mort făcea heliski înainte să se producă tragedia.

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close