Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Ungheni şi-a ucis iubita în bătaie şi i-a ascuns cadavrul în canapea

Un bărbat din Ungheni şi-a ucis iubita în bătaie şi i-a ascuns cadavrul în canapea

Un bărbat şi-a ucis iubita în bătaie şi i-a ascuns cadavrul într-o canapea. Potrivit anchetatorilor, omul a venit acasă şi a găsit-o pe partenera sa în stare de ebrietate, cei doi luându-se la ceartă.

Un bărbat din Ungheni şi-a ucis iubita în bătaie şi i-a ascuns cadavrul în canapea
Sursa foto: getty images | Paul Gorvett
de Paul Ciurari    |    12 Oct 2023   •   10:57

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat la data de 7 octombrie, bărbatul ar fi venit acasă și ar fi depistat-o pe femeie în stare de ebrietate. Între ei s-ar fi iscat un conflict, iar în rezultat acesta ar fi lovit concubina cu pumnii și cu picioarele peste corp. A doua zi, dimineața, când s-a trezit a constatat decesul femeii, după care a ascuns corpul neînsuflețit al acesteia într-o canapea.

Pe 11 octombrie, poliția din Ungheni, Republica Moldova, a fost sesizată de o femeie, locuitoare a satului Buciumeni, precum că prietena ei de 45 de ani din aceeași localitate, de câteva zile nu răspunde la apelurile telefonice.

Citeşte şi: Ultimul mesaj transmis de Ștefan, tânărul găsit mort pe bancheta din spate a mașinii, la Iași

Imediat polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii, aflată în concubinaj cu un bărbat de 37 de ani.

La fața locului, oamenii legiiau depistat cadavrul femeii ascuns într-o canapea, cu multiple echimoze în regiunea capului și a corpului.

Victima este originară din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca și locuia în concubinaj de aproximativ un an cu suspectul. Copii la întreținere nu aveau. Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a fi stabilită cauza decesului.

Citeşte şi: Caz şocant în Bistrița-Năsăud. Un tânăr și-a omorât tatăl în bătaie cu un levier

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violență în familie, iar bărbatul a fost reținut.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close