Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimul mesaj transmis de Ștefan, tânărul găsit mort pe bancheta din spate a mașinii, la Iași

Ultimul mesaj transmis de Ștefan, tânărul găsit mort pe bancheta din spate a mașinii, la Iași

Ștefan, tânărul de doar 21 de ani care a fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii sale, lângă Grădina Botanică din Iași, a transmis un mesaj chiar înainte ca familia să mai poată lua legătura cu el.

Ultimul mesaj transmis de Ștefan, tânărul găsit mort pe bancheta din spate a mașinii, la Iași
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Laura Dinu    |    12 Oct 2023   •   10:25

Potrivit presei locale, Ștefan i-ar fi transmis iubitei sale, o tânără din Miroslava, un mesaj de adio, prin intermediul TikTok.  

Tânărul student i-ar fi transmis fetei să nu se simtă vinovată pentru ceea ce ar urma să se întâmple. Mai mult decât atât, băiatul și-ar fi cerut iertare de la părinți.

Medicii legiști au prelevat mai multe probe biologice pe care urmează să le analizeze, scrie BZI. Aceștia încearcă să stabilească dacă în sângele tânărului exista vreo substanță care să îi poată provoca moartea.  

Cauza decesului, potrivit medicilor, a fost edemul pulmonar. Însă ce s-a întâmplat cu adevărat va fi clarificat, cel mai probabil, în câteva săptămâni.  

Descoperirea a fost făcută luni după-amiază, când trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit pe bancheta din spate a autoturismului ce îi aparținea.  

Din primele informații se pare că pe trupul tânărului nu existau urme de violență, iar autoturismul nu era avariat.  

Ștefan era student în anul 3 la Facultatea de Construcții și Instalații din Iași. Trupul său a fost depus la Capela Cimitirului „Eternitatea”, iar astăzi va fi înhumat.

×
Subiecte în articol: Grădina botanică Iași
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close