Antena 3 CNN Actualitate Locale Bomba cu ceas din centrul Capitalei. Un adevărat focar de infecţie într-o zonă de lux

Bomba cu ceas din centrul Capitalei. Un adevărat focar de infecţie într-o zonă de lux

Bomba cu ceas din centrul Capitalei. Un adevărat focar de infecţie într-o zonă de lux
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Iul 2016   •   20:48

Situaţie incredibilă în Bucureşti. Căldura din ultima vreme a scos la iveală un adevărat focar de infecţie chiar în centrul Capitalei.

De peste 27 de ani, într-o zonă de lux a Bucureştiului, acolo unde preţul chiriilor pentru o garsonieră porneşte de la 300 de euro, se află un teren imens, de peste 11 hectare, nefolosit, numit de localnici Groapa Operei, scrie b365.ro.

Situat pe Bd. Unirii, terenul delimitat la nord de Bd. Unirii, la est de str. Nerva Traian, la sud de Bd. Octavian Goga, iar la vest de Bd. Mircea Vodă este lăsat în paragină, la cheremul gunoaielor şi boschetarilor.

Acest spaţiu cuprinde şantierul abandonat al fostei Opere Române sau Centrul Cântarea României, cum era denumit înainte de 1989, şi de-a lungul anilor a fost doar o unealtă potrivnică pentru candidaţii la Primăria Capitalei de a-şi face campanie electorală.

Astfel, aici ar fi trebuit să fie amplasat proiectul imobiliar de aproape un miliard de euro, Espalanada, abandonat ulterior. Şi în prezent există planuri mari pentru această zonă, însă, pentru moment, este doar un focar de infecţie, plin de gunoaie, folosit într-o mică măsură pentru piaţa Nerva Traian şi nesalubrizat de aproape un deceniu.

 

×
Subiecte în articol: centrul Capitalei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close