Antena 3 CNN Actualitate Locale Concert cu amenințări pentru elevii din Târgu Jiu: Un rapper a început să înjure, după ce un copil a aruncat cu sticla de apă spre scenă

Concert cu amenințări pentru elevii din Târgu Jiu: Un rapper a început să înjure, după ce un copil a aruncat cu sticla de apă spre scenă

Scene scandaloase la un concert organizat de primăria din Târgu Jiu pentru absolvenții de liceu. Artiștii plătiți de municipalitate au început să înjure spectatorii, după ce tinerii au aruncat cu sticle spre scenă.

de Alexandra Axinia    |    13 Iun 2023   •   10:36

S-au folosit cuvinte greu de reprodus la acest concert de absolvire a elevilor petrecut la Târgu Jiu.

Un rapper a adresat injurii sutelor de elevi care se aflau în acel moment pe stadionul municipal, acolo unde au fost organizate de către primăria din Târgu Jiu festivități de absolvire pentru copiii din anii terminali.

La un moment dat, cineva a aruncat cu un obiect spre scenă, iar după aceea, minute în șir artistul s-a adresat mulțimii cu injurii.

La acest eveniment au participat tineri cu vârste de peste 14 ani.

Primăria Târgu Jiu a cheltuit pentru acest spectacol suma de 100.000 de lei, iar după ce filmulețele au apărut în spațiul public, părinții și profesorii și-au arătat indignarea pe rețelele de socializare. 

Citește și: Nicolae Ciucă, după ce profesorii au renunţat la greva naţională: "Contează investiţiile în învăţământ"

Concertul a avut loc chiar dacă profesorii se aflau în grevă, iar elevii mediile neîncheiate. 

×
Subiecte în articol: concert Târgu Jiu elevii injurii
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close