Antena 3 CNN Actualitate Locale Curier pe bicicletă reţinut, după ce a lovit o fetiţă de doi ani pe o stradă din Timişoara

Curier pe bicicletă reţinut, după ce a lovit o fetiţă de doi ani pe o stradă din Timişoara

Un curier pe bicicletă, în vârstă de 26 de ani, a lovit, vineri seară, în plin, o fetiţă de doi ani, pe o stradă din centrul oraşului Timişoara şi a fugit. El a fost prins şi reţinut.

Curier pe bicicletă reţinut, după ce a lovit o fetiţă de doi ani pe o stradă din Timişoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mar 2023   •   23:30

Accidentul a avut loc pe strada Emanoil Ungureanu din centrul Timişoarei. Fetiţa era cu părinţii la plimbare când curierul a izbit-o, apoi s-a prăbuşit peste ea cu tot cu bicicletă.

Părinţii fetei au dus-o imediat la spital, iar curierul a părăsit locul accidentului.

Citiţi şi: Biciclist căzut de la o înălţime de peste 8 metri, pe Cheile Sohodolului. Era prins între dig şi peretele muntelui | Cum a fost salvat

"În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, conducătorul bicicletei a fost identificat şi depistat, urmând a fi reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea la faţa locului şi vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Timiş.

×
Subiecte în articol: curier bicicleta Timisoara
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close