Antena 3 CNN Actualitate Locale Fata răpită din Argeș a fost găsită de polițiști. Ce le-a povestit minora anchetatorilor

Fata răpită din Argeș a fost găsită de polițiști. Ce le-a povestit minora anchetatorilor

Minora de 17 ani din Argeş, răpită miercuri pe stradă, de trei bărbați care ar fi urcat-o cu forța într-o mașină, a fost găsită de polițiști într-o casă din Vâlcea şi, în timpul audierilor, le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat în casa răpitorilor.   

Fata răpită din Argeș a fost găsită de polițiști. Ce le-a povestit minora anchetatorilor
de M.Z.    |    08 Mai 2020   •   14:17

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că tânăra a fost găsită în locuința din Vâlcea a bărbatului care, de fapt, urma să-i devină soț, potrivit gandul.ro.

Fata ar fi povestit în fața polițiștilor că, de fapt, nu a fost vorba despre o răpire în toată regula, ci mai degrabă o neînțelegere care a avut loc între familia ei și viitorul bărbat.

Minora, care face parte dintr-o familie de romi, a explicat faptul că cel care a luat-o de pe stradă o ceruse de soție de la tatăl ei, iar conform tradiției socrul mic solicitase o sumă de bani. Chiar dacă, la început, cei doi bătuseră palma, viitorul ginere nu ar fi reușit să achite toți banii, drept pentru care nu a mai primit fata. 

Diana ar fi fost promisă pentru căsătorie unui tânăr de 21 de ani

Acesta nu a vrut, însă, să renunțe la aleasa inimii sale, drept pentru care, miercuri, a luat cu el doi prieteni, a mers la Pitești, a luat-o de pe stradă și a dus-o în locuința lui din Vâlcea.

Audiată de polițiști, minora a negat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni și a mărturisit că a plecat de bună voie cu așa-zișii răpitori. Totuși, aceasta urmează să fie supusă și un examen medical, pentru a se stabil dacă a fost bătută sau violată.

Acum, cel care urma să-i devină soț, dar și care l-au ajutat, sunt cercetați pentru lipsire de libertate.

Minora de 17 ani din Piteşti, căutată la nivel național

Polițiștii au intrat în alertă, la nivel național, după ce un bărbat din Pitești a anunțat, la numărul de urgență 112, că trei bărbaţi ce ar putea fi din judeţul Vâlcea i-au răpit copilul. 

Părintele a povestit că presupușii răpitori ar fi urcat-o, cu forța, într-o mașină înmatriculată în județul Vâlcea, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.
 

×
Subiecte în articol: Diana Argeş
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close