Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi informații despre Diana, fata răpită pe stradă în Pitești de trei bărbați

Noi informații despre Diana, fata răpită pe stradă în Pitești de trei bărbați

Diana Vîlcea, fata în vârstă de 17 de ani răpită de trei bărbați de pe o stradă din Pitești, ar fi fost promisă pentru căsătorie unui tânăr de 21 de ani, iar din cauza unor neînțelegeri legate de bani, familia tânărului a decis să o răpească.

Noi informații despre Diana, fata răpită pe stradă în Pitești de trei bărbați
07 Mai 2020   •   21:56

Potrivit unor surse citate de presa locală, Diana face parte din comunitatea de romi din Pitești, iar în urmă cu ceva timp ar fi fost promisă pentru căsătorie unui tânăr de 21 de ani.

Din cauza unor neînțelegeri în ceea ce privește plata ce trebuia făcută de familia tânărului către familia fetei, Diana a ajuns să fie răpită de pe stradă, ca în filme.

Trei bărbați au prins-o pe strada Exercițiu din Pitești, au urcat-o într-un autoturism marca Volswakgen Passat și apoi au dispărut.

Potrivit ziarulargesul.ro, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului cu care fata urma să se căsătorească, în județul Vâlcea, însă nu l-au găsit acasă.

O minoră de 17 ani din Piteşti, răpită de trei bărbaţi de pe stradă, căutată la nivel național

Polițiștii au declanșat sistemul 'Alertă! Răpire copil', iar atât adolescenta, cât și mașina și tânărul din Vâlcea au fost dați în consemn la frontieră și dați în urmărire națională.

Fată răpită de pe stradă în Pitești și urcată cu forța într-o mașină

"În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizați de tatăl minorei despre faptul că, fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Persoana în cauză se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălțime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoaredeschisă.

Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
 
Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea fetei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close