Antena 3 CNN Actualitate Locale O învăţătoare din Drăgăşani nu a lăsat un copil să meargă la toaletă, iar acesta a făcut pe el

O învăţătoare din Drăgăşani nu a lăsat un copil să meargă la toaletă, iar acesta a făcut pe el

O învăţătoare din Drăgăşani este cercetată disciplinar, după ce i-a refuzat unui elev în vârstă de 6 ani accesul la toaleta. Copilul a făcut pe el, iar învăţătoarea l-a ţinut în clasă pentru a-l umili.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   10:44

Copilul de doar şase ani a fost traumatizat de învățătoarea lui care nu i-a permis să meargă la toaletă. După ce elevul a făcut pe el, cadrul didactic l-a ţinut în clasă pentru a fi batjocorit până la finalul orelor.

Părinţii l-au găsit ud şi umilit atunci când l-au luat de la şcoală. Imediat au mers la Inspectoratul Judeţean din Tulcea şi au povestit scena incredibilă. Inspectorii au aflat astfel că după ce copilul s-a scăpat pe el a fost supus la bullying de colegi în timp ce educatoarea privea nepăsătoare.

Citeşte şi: Traficanţi care vindeau "cristal" elevilor din Sighetu Marmaţiei, "reuniţi" în arest după o operaţiune DIICOT

Nu a anunţat nici măcar părinţii de acest incident. De faptele cadrului didactic a aflat şi conducerea școlii care a început o anchetă disciplinară. Până când aceasta va fi finalizată, învățătoarea a fost suspendată din funcţie Postul ei a fost preluat de un alt învăţător. 

×
Subiecte în articol: elev învățămâtul primar bullying
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close