Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Andreea, tânăra care a murit lângă bunicul său, în tragicul accident de la Suceava

Ea este Andreea, tânăra care a murit lângă bunicul său, în tragicul accident de la Suceava

Două persoane au murit marţi într-un accident, în judeţul Suceava. Este vorba despre un bunic şi nepoata sa. Cei doi şi-au pierdut viaţa după ce au căzut cu maşina într-o groapă cu apă, în satul Liteni.

Ea este Andreea, tânăra care a murit lângă bunicul său, în tragicul accident de la Suceava
Sursa foto: Andreea Horga/Facebook
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2022   •   23:57

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a plonjat într-un lac îngheţat.

În interiorul autoturismului au fost identificate două persoane, un bărbat de 75 ani şi o tânără de doar 21 ani, pentru ambele fiind declarat decesul.

Este vorba de Ioan Rusu, de 75 de ani, din satul Măzănăești, comuna Drăgoiești, respectiv Andreea Horga, de 21 de ani, din Berchișești, nepoata acestuia.

Apa extrem de rece și timpul îndelungat petrecut sub apă au făcut ca șansele de supraviețuire să fie aproape inexistente, scriu jurnaliştii de la monitorulsv.ro

Pe pagina de socializare a tinerei curg mesaje de adio de la oamenii care au cunoscut-o.

"De ce tu? Viața a fost prea nedreaptă cu tine. Nu o sa te uit niciodată draga mea Andreea. Nu îmi vine să cred, sper sa ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu"

"Câtă lipsă de răspundere au unele firme ce execută lucrări pentru statul Român, un parapet cred că era suficient pentru a salva două vieți omenești. O pierdere pentru care nu răspunde nimeni, pierderea unei fete care lupta să învețe să lucreze în sistemul medical pentru a salva vieți ca în cele din urmă să moară atât de tânără și într-o moarte oribilă. Drum lin spre ceruri Andreea Horga".

"Dumnezeu să te ierte draga mea Andreea", sunt doar câteva mesaje care au apărut pe pagina de Facebook a tinerei.

Martorii spun că tragedia ar fi putut fi evitată dacă lacul apărut în urma unor lucrări la drum ar fi fost semnalizat corespunzător.

Citiţi şi: O tânără şi un bărbat au murit după ce au căzut cu maşina într-o groapă cu apă, în satul Liteni din Suceava
 

 

×
Subiecte în articol: Andreea accident Suceava
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close