Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Băiețelul nu e singur, tatăl lui va avea grijă de el acolo sus!” El este Eduard, bărbatul dispărut în apele Mureșului | Fiul său a murit înecat

”Băiețelul nu e singur, tatăl lui va avea grijă de el acolo sus!” El este Eduard, bărbatul dispărut în apele Mureșului | Fiul său a murit înecat

Eduard Buzura este tânărul din Arad care este căutat, în aceste momente, în apele râului Mureș. Soția sa a fost salvată, însă fiul lor a fost găsit înecat.

”Băiețelul nu e singur, tatăl lui va avea grijă de el acolo sus!” El este Eduard, bărbatul dispărut în apele Mureșului | Fiul său a murit înecat
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    03 Mai 2023   •   13:55

Tragedia a avut loc în seara de 30 aprilie, când Eduard, alături de soția sa, fiul lui și alte 9 persoane, s-au urcat într-o barcă de lemn care s-a scufundat în apele râului Mureș.  

Din păcate, bărbatul care conducea nu deținea certificat de conducător al ambarcațiunii, iar ambarcațiunea nu este înmatriculată. Mai mult decât, acesta se afla sub influența alcoolului.  

Alina, soția lui Eduard, a fost scoasă din apă la scurt timp după ce ambarcațiunea s-a scufundat. La fel și fiul acestora. Din păcate, copilul și-a pierdut viața în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare.  

"De ce mi i-ai luat, Doamne, pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva... nu voi putea trăi niciodată fără ei doi.... ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă pui în halul ăsta la încercare... 

Trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi. Vă voi iubi mereu", a scris Alina pe o rețea socială.  

Citește și: "De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit?" | Strigătul de durere al Alinei, femeia care şi-a pierdut copilul şi soţul în apele Mureșului

În apele Mureșului încă se caută și cumnatul femeii și copiii, iar cu fiecare oră care a trecut de la tragicul eveniment, speranțele de viață ale celor căzuți în apă scad.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pagina de Facebook a femeii a fost inundată de mesaje de condoleanțe.  

”Sincere condoleanțe! Să treci peste această încercare grea... Nu putem simți durerea ta, dar ne doare sufletul că trebuie un om să treacă prin atâta greu în viața asta. Fii tare, iar pe ei să îi aibă Dumnezeu în dreapta sa! Băiețelul nu e singur, tatăl lui va avea grijă de el acolo sus! 

Sincere condoleanțe... este cel mai greu moment dar Dumnezeu nu dă mai mult decât putem duce... iar tu vei reuși să duci aceasta durere grea. Dumnezeu să îi odihnească în pace! 

Condoleanțe! Dumnezeu să îți dea putere să treci peste această durere! Vreau să mai adaug ceva pentru toți cei care critică în aceste momente grele! 

1. Acel om beat care a condus barca nu i-a urcat cu forța pe acești oameni în barcă. 

2. Inconștiență?? Vorbiți despre asta? Dar oare câți oameni din Semlac și nu numai și-au plimbat copiii cu barca? Aceste persoane au vrut să meargă la un parc de distracții cu copiii, ghinionul a fost că nu a mers compa și au apelat la altceva. Imediat cum au urcat în barcă și-au dat seama că nu vor putea trece și intenția le-a fost de a se întoarce înapoi. Au văzut că sunt în pericol și au încercat să se salveze. Eu cred totuși că acesta a fost destinul lor... așa cum o parte din ei s-au salvat, Dumnezeu le-a dat zile... 

Să ne rugam la Dumnezeu să ne ierte, pentru că toți suntem păcătoși și doar El ne poate judeca! Și zic totuși să fim mai buni, din respect pentru cei care suferă acum”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

×
Subiecte în articol: Eduard Buzura barca mures
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close