Antena 3 CNN Actualitate Locale Europol: "Bombardierul din Constanța, reținut!". Tânărul care i-a amenințat pe mascați în trafic a fost săltat de poliție

Europol: "Bombardierul din Constanța, reținut!". Tânărul care i-a amenințat pe mascați în trafic a fost săltat de poliție

Un tânăr din Constanța a fost reținut după ce, în urmă cu câteva zile, s-a luat la ceartă cu patru luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, în trafic.

Europol: "Bombardierul din Constanța, reținut!". Tânărul care i-a amenințat pe mascați în trafic a fost săltat de poliție
Sursa foto: Facebook/ Sindicatul Europol
de Mia Lungu    |    10 Mar 2023   •   20:56

Un tânăr din Constanţa a vrut să umilească un şofer, după ce a traversat prin loc nepermis un bulevard intens circulat, împreună cu iubita, chiar prin faţa maşinii, fără să îşi dea seama că în interior se află luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

Acesta a devenit recalcitrant și a început să îi amenințe pe polițiștii care l-au îndepărtat de pe șosea.

"La data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, privind un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.", a transmis Poliția.

Citește și: Un tânăr din Constanţa a vrut să umilească un şofer, însă din maşină au coborât luptătorii de la Acţiuni Speciale

Bombardierul din Constanța, reținut! După ce a fost emis mandat de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria...

Posted by Sindicatul Europol on Friday, 10 March 2023

"La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, de natură să creeze o stare de temere și tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică, persoanelor vătămate, respectiv 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. 

La data de 10 martie a.c., în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și pus în aplicare de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, bărbatul a fost condus  la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

La aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, polițiștii au identificat și sancționat contravențional, în baza Legii 61/199, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, o persoană de sex feminin, de 34 de ani.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.", se arată în comunicatul IPJ.

×
Subiecte în articol: Constanța mascații trafic sofer retinut
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close