Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Constanţa a vrut să umilească un şofer, însă din maşină au coborât luptătorii de la Acţiuni Speciale

Un tânăr din Constanţa a vrut să umilească un şofer, însă din maşină au coborât luptătorii de la Acţiuni Speciale

Un tânăr din Constanţa a vrut să umilească un şofer, după ce a traversat prin loc nepermis un bulevard intens circulat, împreună cu iubita, chiar prin faţa maşinii, fără să îşi dea seama că în interior se află luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

Un tânăr din Constanţa a vrut să umilească un şofer, însă din maşină au coborât luptătorii de la Acţiuni Speciale
Sursa foto: TikTok
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2023   •   11:55

Totul s-a întâmplat seara trecută, pe bulevardul Tomis din Constanţa, iar momentul a fost filmat de o cameră montată pe bordul unei maşini care se afla în spatele maşinii Poliţiei.

Pe imagini se vede cum tânărul, care este însoţit de o femeie, traversează neregulamentar şi este la un pas de a fi lovit de maşină, moment în care s-a întors pentru a-l pune la punct pe şofer.

Din nefericire pentru el, din maşină au coborât mai mulţi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale care l-au îndepărtat de pe şosea.

Ulterior, acesta a continuat să facă scandal, cel mai probabil pentru a nu pica prost în faţa tinerei împreună cu care era, şi a început să îi ameninţe pe poliţişti.

"La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis,  un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție. 

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close