Antena 3 CNN Actualitate Locale Ana are 19 ani şi a dispărut sâmbătă din Borca. Dacă o vedeţi sunaţi la 112

Ana are 19 ani şi a dispărut sâmbătă din Borca. Dacă o vedeţi sunaţi la 112

O adolescentă în vârstă de 19 ani, cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down, a dispărut din comuna Borca şi este căutată acum de Poliţie.

Ana are 19 ani şi a dispărut sâmbătă din Borca. Dacă o vedeţi sunaţi la 112
Sursa foto: Poliţia Bicaz
de Claudia Popovici    |    14 Aug 2021   •   23:05

Alarma a fost dată de o femeie de 55 de ani care a sesizat poliţia că Vasiluca Ana în vârstă de 19 ani cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down a plecat sâmbătă în mod voluntar de la domiciliul din comuna Borca, unde se afla sub supravegherea unei rude şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 1.45 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, constituție robusta, ochi căprui cu formă asiatică.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare verde, pantaloni tip training de culoare negru, încălțăminte tip balerini de culoare albastru închis.

Aceasta este cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Bicaz au efectuat verificări pe raza localității Borca, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

×
Subiecte în articol: copil disparut Vasiluca Ana sindrom down
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close