Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Roman a aflat că soţul are o aventură cu o tânără din oraş, a găsit casa amantei şi i-a dat foc la maşină

O femeie din Roman a aflat că soţul are o aventură cu o tânără din oraş, a găsit casa amantei şi i-a dat foc la maşină

O femeie din Roman a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a recurs la un gest extrem pentru a avertiza o tânără din oraş, despre care aflase că are o aventură cu soţul ei.

O femeie din Roman a aflat că soţul are o aventură cu o tânără din oraş, a găsit casa amantei şi i-a dat foc la maşină
Sursa foto: Caracter ilustrativ/ Arhivă Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    10 Ian 2024   •   09:08

Incidentul a avut loc vineri seara, pe o stradă din Roman, județul Neamț. Mașina era parcată în fața unei case.

”La data de 6 ianuarie 2024, în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, la un autoturism parcat în fața unui imobil, de pe strada Petru Aron, se manifestă un incendiu.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:10, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Roman, ar fi stropit autoturismul în cauză cu un lichid inflamabil, după care l-ar fi incendiat”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Citește și: Doi copii au murit într-un accident grav, cu opt victime, pe E85, în Răcăciuni, județul Bacău! Trafic blocat complet

Femeia de 39 de ani ar fi recurs la acest act ca răspuns la o presupusă relație extraconjugală a soțului său cu proprietara autoturismului, notează Știri-Neamt.ro.

Potrivit polițiștilor, prejudiciul se ridică la aproximativ 15.000 de lei.

Duminică, femeia a fost reținută pentru 24 de ore pentru distrugere și s-a ales cu dosar penal pe numele său.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close