Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Frate, mor! Simt că nu mai rezist!” Ultimele clipe din viața lui George, tânărul certat și trimis acasă de medicii de la spitalul din Urziceni

”Frate, mor! Simt că nu mai rezist!” Ultimele clipe din viața lui George, tânărul certat și trimis acasă de medicii de la spitalul din Urziceni

Fratele tânărului mort la doar 32 de ani după ce a ajuns la Spitalul din Urziceni cu dureri în piept, dar a fost trimis acasă, a povestit ultimele clipe din viața bărbatului.

de Laura Dinu    |    02 Aug 2023   •   15:10

Apar noi dezvăluiri despre spitalul groazei, acolo unde o tânără a fost lăsată să nască pe asfalt, în curtea unității medicale. În aceeași noapte, pe aceeași gardă, George, un bărbat de 32 de ani, a ajuns la urgențe cu dureri grave în piept, dar a fost trimis acasă cu o hârtie seacă și două nume de medici.

După câteva ore, omul a murit. Fratele tânărului spune ca a fost tratat superficial de medici fără să primească vreun diagnostic. 

Tânărul a lăsat în urmă o soție și o copilă de doi ani. 

”Cum ai stat două zile cu dureri în piept, poți să mai stai 20 de minute”

Fratele bărbatului a povestit ultimele clipe din viața acestuia.

”La ora 17.36 m-a sunat, la 17.43 l-am sunat înapoi. Și mi-a zis, ca niciodată: Frate, mor! Simt că nu mai rezist. Fă ceva! Am sunat la ambulanță. La aproximativ 15 minute am sunat iar la ambulanță să văd dacă a plecat către el. Să văd pe ce rută o ia, să se ducă vărul nostru înaintea ambulanței. Să câștigăm timp. La ambulanță mi-au zis că încă n-au plecat, că n-au ambulanțe”, povestește acesta. 

Citește și: ”Am simțit că ceva rău urmează!” El este George, tânărul mort la doar câteva ore după ce a fost trimis acasă de medicii de la spitalul din Urziceni

George, alături de câțiva apropiați, s-au urcat în mașină și au plecat cu gândul să se întâlnească cu echipajul medical pe drum. Abia după 40 de minute tânărul a ajuns la spital. Dar nu și în grija unui medic. 

”Stătea pe scaune şi aștepta să intre să-l consulte cineva. Îmi spune, uite ce mi-a zis doctora sau asistenta: Cum ai stat două zile cu dureri în piept, poți să mai stai 20 de minute”, explică bărbatul. 

”George a murit!”

Iar controlul care a urmat a fost unul superficial, de doar câteva minute. 

”A ieșit după 10 minute și mi-a zis: Mi-a făcut o injecție. I-a zis să se ducă la doctor, să facă niște raze la plămâni luni”, mai spune el, potrivit observatornews.ro.

George a fost trimis acasă fără explicații și fără diagnostic.

”La 22.46 i-am scris un mesaj: Ce faci, cum te simți? Şi nu mi-a răspuns.  Am zis că poate doarme. De la 3.20 la 4.11 mi-a sunat telefonul încontinuu, n-am putut să mă trezesc. L-am sunat pe cumnatul lui când am văzut primele apeluri și mi-a spus: George a murit! Georgiana, soția lui, mi-a spus: Sunt ăștia de la ambulanță, îl resuscitează”, explică fratele tânărului. 

Familia tânărului, care este hotărâtă să dea spitalul în judecată, susține că, la autopsie, au fost găsite modificări ale plămânilor și ale cordului.  

×
Subiecte în articol: spital Urziceni
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close