Antena 3 CNN Actualitate Locale Gestul disperat al unui turist abandonat de prieteni pe munte: Şi-a scris CNP-ul și numele pe picior, convins că va muri | Salvamont: "Vă rog, nu vă mai puneți viețile în pericol!" 

Gestul disperat al unui turist abandonat de prieteni pe munte: Şi-a scris CNP-ul și numele pe picior, convins că va muri | Salvamont: "Vă rog, nu vă mai puneți viețile în pericol!" 

Informaţii șocante ies la iveală despre cazul tânărului care a fost lăsat pe munte de prietenii săi alături de care pornise pe un traseu montan. Acesta şi-a scris CNP-ul și numele pe picior, convins că va muri. Cum l-au găsit salvamontiștii.

Gestul disperat al unui turist abandonat de prieteni pe munte: Şi-a scris CNP-ul și numele pe picior, convins că va muri | Salvamont: "Vă rog, nu vă mai puneți viețile în pericol!" 
Sursa foto: Colaj Salvamont Argeș | Facebook Cristian Toma
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2022   •   17:10

Salvamontiștii din Argeș au intervenit, joi noaptea, pentru a recupera un grup de tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, necunoscători ai zonei montane  Vârful Moldoveanu, unde mergeau pentru prima oară.

La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua, fiind epuizat din cauza efortului, iar ceilalți prieteni şi-au văzut de drum.

Niciunul dintre ei nu avea lanternă, nici tânărul lăsat în urmă nici ceilalți membri ai grupului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânărul de 21 de ani de origine turcă era extrem de speriat şi se gândea doar la faptul că va muri aşa că şi-a scris pe picior numărul numeric personal, numele şi numărul mașinii ca să poată fi identificat, apoi a alertat echipele Salvamont Argeș.

Din fericire, tânărul a fost găsit la timp.

"Vă rog, nu vă mai puneți viețile în pericol! Dragi părinți, aveți grijă de copii! Sunt tineri, teribiliști, dar este foarte trist să aflați de la noi că, Doamne ferește, nu mai sunt în viață", scrie salvamontistul Cristian Toma pe pagina sa de Facebook. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close