Antena 3 CNN Actualitate Locale Localnicii din Murgeni sunt terorizați de clanuri. Primar: „Vor avea tot timpul ceva de împărțit”

Localnicii din Murgeni sunt terorizați de clanuri. Primar: „Vor avea tot timpul ceva de împărțit”

Au apărut noi imagini cu violenţe din Murgeni, oraşul terorizat de interlopi. Primarul cere înființarea unei structuri de jandarmi permanente.

Localnicii din Murgeni sunt terorizați de clanuri. Primar: „Vor avea tot timpul ceva de împărțit”
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    11 Iun 2020   •   19:26

Un telespectator a surprins o bătaie, în plină stradă, care ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni, înainte de confruntarea violentă dintre clanuri.

În imagini se vede cum o persoană, căzută la pământ, este lovită cu bestialitate de mai multe persoane.

Vă avertizăm că imaginile de mai jos au puternic impact emoţional!

Oamenii din oraşul terorizat de interlopi fac un apel disperat către premierul Orban și membrii Guvernului să îi protejeze.

Localnicii sunt terorizați de clanuri care se luptă în stradă şi ameninţă că rândurile lor vor fi îngroşate de alţi membri care sunt în drum spre România.

De ani întregi tâlharii le sparg locuinţele, le fură maşinile, iar pe bâtrâni îi atacă în ziua când primesc pensia şi îi lasă fără bani.

Murgeni stă pe un butoi cu pulbere.

Clanurile repatriate au readus teroarea. După bătăi cu săbii, jafuri și tâlhării

Oamenii se tem că, după ce poliţia se va retrage de pe străzi, va reîncepe haosul.

Și primarul din Murgeni este de părere că dacă jandarmii vor pleca din oraș, situația poate scăpa de sub control.

 „Vreau să transmit o rugăminte domnului ministru al Afacerilor Interne, cu privire la soluția pentru înființarea acestei structuri de jandarmi în localitatea Murgeni. Vă rog să mă credeți că este extrem de necesară.

Dacă acești jandarmi vor pleca, după finalizarea celor 30 de zile, cred că situația se poate repeta oricând având în vedere revenirea multor cetățeni din afara granițelor. Ei vor avea tot timpul ceva de împărțit, mai ales pentru faptul că legile din România  permit acest lucru.

Îi adresez încă o dată rugămintea să găsească o soluție pentru prevenire. Mai degrabă să prevenim decât să anchetăm”, a declarat Ioan Buta, primarul orașului Murgeni.

Primarul din Murgeni: Dacă jandarmii vor pleca cred că situația se poate repeta

 

×
Subiecte în articol: Murgeni interlopi
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close