Antena 3 CNN Actualitate Locale În mașina DNA implicată în accidentul de pe DN1 se afla Anca Jurma, fosta șefă a instituției

În mașina DNA implicată în accidentul de pe DN1 se afla Anca Jurma, fosta șefă a instituției

Ies la iveală noi informaţii despre accidentul de miercuri, de pe DN1, din zona locaității Cornu, în care a fost implicată o maşină a DNA Bucureşti. În autoturism se afla Anca Jurma, fosta şefă DNA.

În mașina DNA implicată în accidentul de pe DN1 se afla Anca Jurma, fosta șefă a instituției
de Mia Lungu    |    21 Dec 2023   •   15:25

O mașină a Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a fost implicată, miercuri, într-un accident pe DN1, în zona Câmpina-Cornu. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Antena 3 CNN, în mașină, pe bancheta din spate, se afla fosta șefă a DNA, Anca Jurma. La volan era șoferul ei.

Mașina DNA circula pe sensul de mers Brașov-Ploiești și a fost lovit din spate de o dubă. Izbitura a fost destul de puternică, luneta Loganului fiind spartă.

Șoferii celor două autoturisme implicate au fost testați pentru consum de alcool, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Din primele informații, vinovat se pare că este bărbatul care conducea autoutilitara care n-ar fi păstrat distanța regulamentară în trafic.

Anca Jurma a fost șefa interimară a DNA, după ce fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a dat-o afară pe Laura Codruța Kovesi.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close