Antena 3 CNN Actualitate Locale Un minor din Buzău este căutat de poliţişti cu câini după ce a dispărut de la domiciliu

Un minor din Buzău este căutat de poliţişti cu câini după ce a dispărut de la domiciliu

Un băiat de 14 ani din localitatea Năeni este cautat de zeci de polițiști, jandarmi și localnici după ce a plecat de acasă în urma cu doua zile.

Un minor din Buzău este căutat de poliţişti cu câini după ce a dispărut de la domiciliu
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   14:05

El ar fi dispărut de la domiciliu după o ceartă cu mama lui, după ce aceasta i-ar fi luat telefonul mobil. Minorul a plecat inițial pe 2 februarie.

O zi mai târziu însă, a revenit acasă, de unde și-ar fi luat provizii. De atunci nu a mai fost văzut. Polițiștii l-au cautat și în județul Prahova, la fosta lui prietenă, unde s-a adăpostit în trecut când a fugit de acasă.

De data aceasta însă nu l-au mai găsit. În prezent, oamenii legii îl caută cu doi câini de urmă prin vii, câmpuri dar și în locuințe abandonate.

Baiatul (foto) căutat are aproximativ 1,70 m înălțime și 60 de kilograme, având ca particularitate o cicatrice de aproximativ 2 cm situată pe frunte, deasupra sprâncenei drepte. 

La momentul plecării, era îmbrăcat cu o geacă de culoare maro cu gri, pantaloni sport de culoare închisă, iar în picioare purta papuci.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

×
Subiecte în articol: minor dispărut Năeni
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close