Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din satul Muereasca a murit după ce a fost sfâşiată de proprii câini

O femeie din satul Muereasca a murit după ce a fost sfâşiată de proprii câini

O femeie de 74 de ani a murit, după ce a fost sfâşiată de propriii câini din gospodărie, în localitatea Muereasca, din judetul Vâlcea.

O femeie din satul Muereasca a murit după ce a fost sfâşiată de proprii câini
Sursa foto: Pixabay/ PDPics
de Sabina Boişteanu    |    11 Ian 2023   •   14:11

Femeia a fost găsită grav rănită, în gospodăria proprie, în data de 9 ianuarie 2023, de ambulanţieri, iar lângă ea erau şi cei doi câini. A fost transportată la UPU Vâlcea, însă rănile provocate de patrupede au fost prea grave şi i-au provocat moartea.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa nu îi răspunde la telefon.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că femeia ar fi fost mușcată de câinii proprii, fiind găsită în stare de inconștiență.

Femeia locuia singură şi avea în curte doi câini, din rasa Ciobănesc german. Poliţiştii efectuează cercetări pentru de ucidere din culpă.

Şi vecinii s-au aratat consternaţi de tragedia care s-a abatut asupra familiei. 

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anuntat că a deschis o anchetă în cadrul căreia face investigaţii cu privire la decesul femeii în vârstă de 74 de ani din comuna Muereasca. Dosarul a fost deschis după ce, luni seară, fiul femeii a sunat la 112 cerând ajutor pentru mama sa, care nu mai răspundea la telefon", a susţinut purtătorul de cuvânt IPJ.

CITEŞTE ŞI: ÎPS Irineu a semnat un ”document de legământ cu blestem”. În cadrul acestuia, preoții sunt blestemați dacă vor să sfințească la una dintre mânăstirile din localitatea Muereasca, județul Vâlcea.

×
Subiecte în articol: Muereasca Valcea caini femeie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close