Antena 3 CNN Actualitate Locale Peste 1.000 de blocuri din București, fără apă caldă până sâmbătă! Zonele afectate

Peste 1.000 de blocuri din București, fără apă caldă până sâmbătă! Zonele afectate

Apa caldă va fi oprită de miercuri până sâmbătă în peste 1.000 de blocuri din Sectoarele 4 și 5. Termoenergetica a anunţat că va face reparaţii pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan.

Peste 1.000 de blocuri din București, fără apă caldă până sâmbătă! Zonele afectate
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    06 Apr 2022   •   21:28

Angajații Termoenergetica vor înlocui aproape 100 de metri de conductă cu diametrul 1.000 de milimetri, precum și elemente prefabricate tip U (20 de bucăți) și vor monta patru curbe cu diametrul de 1.000 de milimetri pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 1143 blocuri din sectoarele 4 și 5 va fi sistată până sâmbătă, 09 aprilie 2022, ora 24.00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcționare, mai ales în perioada de iarnă.

De asemenea, este important de subliniat că, prin poziția pe care o are această porțiune de magistrală - pusă în funcțiune în anul 1968, cu o vechime de peste 50 de ani - se asigură funcționarea în regim de vară a sistemului de termoficare în cartierul Berceni, în cazul opririi CTE Progresu sau în sectoarele 2 și 3, în cazul opririi CTE Sud.”, au explicat reprezentanții Termoenergetica.

 

×
Subiecte în articol: București apă caldă avarie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close