Antena 3 CNN Actualitate Locale Acesta este pistolarul din trafic! Ce a făcut cu maşina după ce l-a ameninţat cu arma pe un şofer lângă Craiova

Acesta este pistolarul din trafic! Ce a făcut cu maşina după ce l-a ameninţat cu arma pe un şofer lângă Craiova

Bărbatul care a ameninţat cu pistolul şi a şicanat în trafic un alt şofer s-a speriat de consecinţele faptelor sale şi a luat măsuri radicale.

Acesta este pistolarul din trafic! Ce a făcut cu maşina după ce l-a ameninţat cu arma pe un şofer lângă Craiova
Sursa foto: facebook
de Roxana Ciucă    |    01 Mar 2021   •   11:20

Individul, pe numele căruia anchetatorii au deschis dosar penal, are 22 de ani şi este din comuna doljeană Sălcuţa.

El şi-a vândut maşina după incident, care s-a petrecut în urmă cu două săptămâni.

Surse Antena 3 spun că bărbatul i-ar fi mărturisit cumpărătorului că vrea să plece din ţară.

Înaintea incidentului, el s-a filmat în BMW-ul roşu, cu volan pe dreapta, în timp ce conducea pe ritm de manele şi a postat imaginile pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii au percheziţionat maşina pistolarului

Anchetatorii au percheziţionat, între timp, maşina folosită de individ în incidentul în care a urmărit, şicanat şi ameninţat cu pistolul un şofer pe un drum din judeţul Dolj, în apropiere de Craiova.

Percheziţia vehiculului a fost finalizată fără ca oameni legii să găsească pistolul folosit în incident, spun surse Antena 3. Este posibil ca şoferul agresiv să fi aruncat arma după incident.

Conform surselor citate, ar putea fi percheziţionată şi locuinţa agresorului. La audieri, bărbatul şi-a recunoscut fapta.

El spune că s-a enervat în trafic pe celălalt şofer, pentru că nu a putut să-l depăşească, şi a vrut să îi aplice o corecţie.

Faptele pentru care este cercetat - ameninţări şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor - îi pot aduce peste cinci ani de închisoare.

Bărbatul este cercetat deocamdată în libertate.

×
Subiecte în articol: Pistolar Dolj
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close