Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul unei comune din Suceava conduce autobuzul şcolar, după ce şoferul a fost prins beat la volan

Primarul unei comune din Suceava conduce autobuzul şcolar, după ce şoferul a fost prins beat la volan

Primarul şi viceprimarul unei comune din Suceava au devenit, peste noapte, şoferii autobuzului şcolar, după ce conducătorul, angajat chiar de primărie, a fost prins băut la volan și a rămas fără permis.

Primarul unei comune din Suceava conduce autobuzul şcolar, după ce şoferul a fost prins beat la volan
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2024   •   08:47

În fiecare dimineață, înainte de a-și începe activitățile administrative, primarul din Bălcăuți este cel care  îi duce pe copiii din comună la școală.

După terminarea orelor de curs, viceprimarul este cel care îi duce pe copii înapoi acasă.

Astfel, primarul și viceprimarul s-au unit pentru ca elevii să ajungă cu bine la școală, până când va fi angajat un nou șofer.

S-a ajuns aici după ce șoferul angajat de primărie a fost prins băut la volan și a rămas fără permis.

Citește și: Școala din România cu piscină, lift și încălzire în pardoseală. Peste 400 de copii vin cu drag să învețe aici

"M-a sunat șoferul, mi-a spus că a fost oprit în Dornești și s-a constatat că are o alcoolemie de 0,49 mg/l", a povestit primarul.

Părinții elevilor au fost îngroziți când au aflat vestea.

Cel mai probabil, șoferului prins băut la volan i se va desface contractul de muncă, apoi vor începe procedurile pentru angajarea unui alt conducător auto.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close