Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut în fața spitalului

Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut în fața spitalului

Primarul din Urziceni, Constantin Sava, a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut pe trotuar în fața spitalului din oraș. Președintele PNL Ialomița, Dragoș Soare, a explicat, la Antena 3 CNN, decizia luată de liberali.

Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut în fața spitalului
de Mia Lungu    |    03 Aug 2023   •   16:06

Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut pe trotuar în fața spitalului din oraș. Acesta a rămas, însă, în continuare edil.

Președintele PNL Ialomița, Dragoș Soare, a explicat, la Antena 3 CNN, decizia luată astăzi.

"Este o decizie cu unanimitate a celor prezenți, cu vot secret, așa cum scrie în statutul partidului. Începând de astăzi, dl. primar nu mai este membru PNL.

Citește și: Directoarea spitalului din Urziceni a fost suspendată din funcție

Durează procedural, dacă vrei să ai efecte. Nu poți să faci să iei o decizie fără să o analizezi foarte bine, fără să o așezi pe statutul partidului și fără să anunți dinainte. Pentru că dacă am fi luat o decizie inopinat, ar fi putut contesta dl. primar în instanță și nu am fi avut efect atunci.

Prin excludere nu-și pierde decât calitatea de membru. Doar dacă și-ar da demisia își pierde calitatea de primar.", a anunțat Dragoș Soare, la Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: Urziceni primar exclus PNL spital
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close