Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie în cancelarie după ce un profesor grevist a refuzat să încheie mediile elevilor de clasa a XII-a

Bătaie în cancelarie după ce un profesor grevist a refuzat să încheie mediile elevilor de clasa a XII-a

Scandal de proporții la Liceul de Arte din Sibiu. Un profesor de sport, aflat în grevă, a făcut plângere la Poliție după ce a fost agresat de soțul directoarei. Acesta i-ar fi cerut profesorului de sport să încheie mediile elevilor pentru a se putea înscrie la Bacalaureat.

de Alexandra Axinia    |    01 Iun 2023   •   13:11

Pentru că a refuzat să încheie mediile elevilor din clasa a XII-a, acolo unde învață și fiul directoare, soțul acesteia l-ar fi bătut pe profesorul de sport. Pentru că este grevă, profesorul de educație fizică a refuzat să încheie mediile elevilor.

Directoarea liceului ar fi vrut să facă ea acest lucru, deși nu are acest drept. Profesorul de sport a refuzat să-i dea directoarei codul și parola astfel încât să poată încheia mediile. 

Nu după mult timp, la școală ar fi venit soțul directoarei care a intrat direct în cancelarie și l-a agresat pe profesorul de educație fizică de față cu alți dascăli. Acesta l-ar fi lovit în cap și în spate cu pumnii. 

Toate aceste detalii se regăsesc într-o plângere pe care profesorul de sport ar fi înaintat-o Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, precum și Inspectoratului de Poliție. 

Citește și: Majorarea salariilor din învățământ, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern | Nicolae Ciucă: "Fără şcoală evoluţia nu poate fi posibilă"

Cei de la Inspectorat confirmă evenimentul și spun că vor demara o anchetă în primele zile după reluarea cursurilor, astfel încât să poată discuta cu toate părțile implicate. 

Pe de altă parte, directoarea liceului neagă faptul că soțul ei l-ar fi agresat pe profesorul de sport și că ar fi cerut să încheie personal mediile. 

×
Subiecte în articol: profesor de sport batut
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close