Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi proteste cu tractoare și camioane la Craiova. Transportatorii și fermierii cântă "Deșteaptă-te române"

Noi proteste cu tractoare și camioane la Craiova. Transportatorii și fermierii cântă "Deșteaptă-te române"

Fermierii și transportatorii au organizat un nou protest la Craiova. Oamenii au început să cânte "Deșteaptă-te române".

de Ioana Mircea    |    20 Ian 2024   •   16:26

Imnul României răsună din piepturile fermierilor și transportatorilor care s-au adunat la un nou protest în Craiova. Utilajele au puse steagul României, iar din boxe se aude "Deșteaptă-te române".

În următoarea GALERIE FOTO puteți urmări imagini de la protestul de astăzi al fermierilor și transportatorilor în Craiova

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Protestul se desfășoară, pe DN56 Bucureşti-Craiova, de la bifurcaţia către centura de sud a oraşului până la cea de pe centura nord, care duce către Fabrica de Avioane.

Citește și: "Ne-am săturat să fim sclavi în propria țară!": Mărturiile fermierilor veniți din toată România la protest, blocați cu utilajele la marginea Bucureștiului

Oamenii s-au deplasat cu zeci de utilaje agricole şi autoturisme pe respectivul sector de drum pe care au acces să protesteze, în urma unei decizii a Prefecturii Dolj din această săptămână.

Fermierii spun că nu vor renunţa la proteste până când Guvernul nu le va soluţiona cererile. Totodată tensiunile cresc între protestatari din cauza faptului că anumite partide politice vor să se implice în acest protest al fermierilor și transportatorilor.

Fermierii mai cer ca toţi participanţii paşnici la proteste să nu fie supuşi unor controale suplimentare, unor acţiuni abuzive de ridicare a permiselor de conducere sau să le fie date amenzi.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close